Hírek


...

December 17-én vasárnap 12:00 és 19:00 óra között karácsonyi vásárt tartunk az Átriumban. Ezen a napon kedvezményes jegyvásárlással és különleges akciókkal várjuk az érdeklődőket. Részletek.


Kedves Nézőink!

A Lepkegyűjtő Produkció tájékoztatása szerint a 2018 februárjára tervezett 1984 című előadásuk bemutatójára technikai okokból a 2018/2019. évad elején kerül sor. Az előadásra előjegyzetteket természetesen rögtön tájékoztatjuk, amint a pontos időpont kiderül.
Az Átrium következő bemutatóját 2018. március 3-án tartjuk, Bodó Viktor–Mózsik Imre: A Krakken művelet című (korábban Vendetta munkacímű) darabját Bodó Viktor rendezésében, Gyabronka József, Bálint András, Molnár Piroska, Lázár Kati, Lugosi György, Némedi Árpád, Mihályfi Balázs, Fehér Balázs Benő, Kurta Niké, Dékány Barnabás és Rainer Micsinyei Nóra szereplésével láthatják nézőink. Megértésüket köszönjük!


...

Az aktuális problémákra, a hazai társadalmi feszültségekre reagáló Mentőcsónak Egység és a FÜGE előadása, A vezér elsősorban a fiatalokat szólítja meg. Pass Andrea kortárs műként értelmezi Musset klasszikusát a hatalom, az elnyomó rendszer túlkapásairól. Interjú.

 


...

7+1 indok, hogy miért átriumos színházjegyet tegyél a karácsonyfa alá.


...

Szívből gratulálunk Pokorny Liának és Scherer Péternek, akik az idei Comet-gálán a legjobb színésznő és a legjobb színész díját vehették át!


...

Humorral, játékossággal és tartalommal vegyíti a talkshow műfaját a Krizshow. Krizsó Szilvia és két vendége havonta egyszer meglepetésekben gazdag színházi estével lepik meg a közönséget. Decemberben Janza Kata, Dolhai Attila és Lackfi János, januárban Csepregi Éva és Kálloy Molnár Péter kerülnek „terítékre”. Interjú.

 


...

Az év utolsó Krizshow-jában Janza Kata és Dolhai Attila színészek, valamint Lackfi János költő lesznek Krizsó Szilvia vendégei.


...

Bizony címmel részvételi kocsmaszínházra invitál a Mentőcsónak Egység és a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ koprodukciója a Helvécia sörözőben. Az előadás konzulense Lipták Ildikó, rendezője Farkas Atilla, mindketten színész-drámapedagógusok. A 25 éves Kerekasztal születésnapi sorozatának záróeseményei közé tartozott a december 5-i munkabemutató, a nagyközönség január 26-án láthatja először az előadást. Interjú Lipták Ildikóval és Farkas Atillával.