Hírek


...

Több előadásunkba új szereplők lépnek be az új évadban.


...

Rábai Balázs, az RTL II Híradó műsorvezetője lesz az Átrium Hangja.


...

Gothár Pétert, Vaknyugat című előadásunk rendezőjét 70. születésnapja alkalmából köszöntjük!


...

„Szeretnél Átrium-logós kitűzőt? Szívesen elolvasnád előadás előtt az Egy, kettő, három műsorfüzetét? Kedvezményesen váltanál jegyet egy-egy remek színházi produkcióra? Megnéznéd magad Frida Kahlo mellett? És magadat, mint Frida Kahlót? Meghallgatnád Az Őrült Nők Ketrece legjobb dalait egy picit másképp? Akkor a Pozsonyi Pikniken a helyed, az Átrium standjánál!” – így szól az Átrium felhívása a szeptember 2-i dzsemborira. Íme a különleges ajándékok és kedvezmények listája!


...
Augusztus 22-én már várja vendégeit a Margit körúti Átrium, amely augusztus 31-én Az Őrült Nők Ketrecével indítja az évadot. Részletek a megújulásról és az új évadról.

...

Októberben repertoárelőadásaink mellett egy kivételes ősbemutatót és számos újdonságot kínálunk az Átrium nézőinek. Íme a részletek.


...

A szegedi 27. THEALTER nemzetközi színházi fesztivál közönségdíját idén a Pintér Béla és Társulata nyerte el, Szívszakadtig című produkciójáért. Szívből gratulálunk a díjhoz!


...

Még soha nem játszottunk vidéken ilyen rövid idő alatt ennyi előadást, ráadásul ennyi embernek, mint az elmúlt egy hónapban. Két előadásunk, a Sirály és Az Őrült Nők Ketrece szabadtéren debütált.