Hírek


...

A január a tél közepe – közkedvelt előadásaink segítenek élménnyé tenni a leghűvösebb és legsötétebb napokat is. Januári műsorunk már elérhető!


...

Boldog születésnapot, Alföldi Róbert!


...

Az Átrium csapata szívből gratulál Jordán Tamásnak, akit értékőrző és értékteremtő életműve elismeréseként Hazám-díjjal tüntetnek ki.


...

November 20-án és 21-én egy exkluzív ráadás-felolvasásnak is a részesei lehetnek az Így szerettek ők felolvasószínház nézői, ugyanis az előadás szereplői Nyáry Krisztián november végén megjelenő Fölébredett a föld – Levelek, hősök, történetek 1848-49-ből című kötetéből is felolvasnak egy történetet,  így az érdeklődők itt hallhatnak először egy részletet a várva várt új kötetből.


...

Kegyetlenül fájdalmas, könyörtelen, mulatságos, áthallásos – írja a kritika A félelem megeszi a lelket című előadásunkról. Örömteli, hogy egy-egy kritika vitába is száll a másikkal, az viszont talán furcsa lehet – és sokkal inkább a kritikákról magukról árulkodik, mint az annak tárgyát képező produkcióról –, hogy vannak, akik végletesen eltérően értékelik az előadás viszonyát az eredeti filmhez. Kritikai tükör.


...

Sokak kívánsága teljesül, amikor november 18-án és 19-én két alkalommal újra műsorra tűzi az Átrium Christopher Marlowe II. Edward című előadását. Az Alföldi Róbert rendezte előadás, amelynek címszerepében Fekete Ernő látható, számos kritikusdíj-jelölést kapott az elmúlt évadban.


...

A minőségi popzene énekesnő-dalszerző eredetileg is az Átriumba szánta különleges koncertszínházi estjét, a Cserháti Zsuzsa életét és dalait megelevenítő Boldogság...-ot. Nyáron már volt egy előbemutató az előadásból az Esztergomi Várszínházban, ahol mellesleg utoljára hallhatta a közönség élőben az aranytorkú énekesnőt. Interjú Horányi Julival.


...

Az idei évadtól az Átrium műsorán is szerepel a Mentőcsónak Egység és a Gyerekesély Egyesület közös produkciója, a Szociopoly. Az eddig 125 előadást megélt interaktív színházi társasjáték kitalálója és játékvezetője Bass László szociológus.