Hírek


...

Az Átrium Galéria december 3-án megnyílt kiállításán az 1970-es évek sokszorosított technikával készült kritikai realista képzőművészeti alkotásaiból láthat válogatást a közönség, Alföldi Róbert gyűjteményéből. A tárlatot Petrányi Zsolt művészettörténész nyitotta meg.


...

December 2-án délelőtt megérkezett az ad6kap6 Mikulása az Átriumba, és átadta az ajándékokat a gyerekeknek, köztük az Átrium közönségétől gyűjtött könyveket és játékokat.


...

2017. november 28-án délután az AKKU - Az Akadálymentes és Korlátlan Kultúráért Egyesület segítségével vak és gyengénlátó közönségünknek játszottuk akadálymentesítve, audionarrációval Molnár Ferenc: Egy, kettő, három című előadásunkat.


...

A január a tél közepe – közkedvelt előadásaink segítenek élménnyé tenni a leghűvösebb és legsötétebb napokat is. Januári műsorunk már elérhető!


...

Boldog születésnapot, Alföldi Róbert!


...

Az Átrium csapata szívből gratulál Jordán Tamásnak, akit értékőrző és értékteremtő életműve elismeréseként Hazám-díjjal tüntetnek ki.


...

November 20-án és 21-én egy exkluzív ráadás-felolvasásnak is a részesei lehetnek az Így szerettek ők felolvasószínház nézői, ugyanis az előadás szereplői Nyáry Krisztián november végén megjelenő Fölébredett a föld – Levelek, hősök, történetek 1848-49-ből című kötetéből is felolvasnak egy történetet,  így az érdeklődők itt hallhatnak először egy részletet a várva várt új kötetből.


...

Kegyetlenül fájdalmas, könyörtelen, mulatságos, áthallásos – írja a kritika A félelem megeszi a lelket című előadásunkról. Örömteli, hogy egy-egy kritika vitába is száll a másikkal, az viszont talán furcsa lehet – és sokkal inkább a kritikákról magukról árulkodik, mint az annak tárgyát képező produkcióról –, hogy vannak, akik végletesen eltérően értékelik az előadás viszonyát az eredeti filmhez. Kritikai tükör.