Újságmúzeum Live


...

SAL ENDRE–RÉCZEI TAMÁS:

Újságmúzeum Live

Stream • Színház • Muzsika – Történetek a XX. századi Budapestről

...

2020 októberétől streamen közvetíjük!

Az Újságmúzeum nevű Facebook-oldalt 2017 tavaszán alkotta meg Sal Endre újságíró. Jelenleg csaknem 140 ezer követője van a nosztalgikus oldalnak, amelyen ismert és elfeledett magyarokról ír a szerző; olyan emberekről, akikre büszkék lehetünk és akikre emlékeznünk kell. Az Újságmúzeum Facebook-oldal alapján már két könyve is megjelent: a 2018-ban a négykötetes Újságmúzeum-legendák magánkiadásban (mind elfogyott), aztán 2019 karácsonyán a Libri Kiadó gondozásában a Mi, Magyarok című kötet, amely az eladási sikerlisták élmezőnyében végzett.

Az est során csatlakozik hozzá Réczei Tamás, az Átrium Így szerettek ők sorozatának író-rendezője, amely előadások szövegeit a Corvina Kiadó adta ki 2020 januárjában, Nagyon kell szeretniök címmel.

Az urak egy nagyszerű színésznővel, Huzella Júliával és egy kiváló zongoristával, Grósz Zsuzsannával az oldalukon havi rendszerességű sorozatban elevenítik fel az 1900-as évek Budapestjének rejtett, ám annál izgalmasabb történeteit. A sorozat minden epizódja természetesen más és más személyeket, eseményeket, történeteket és dalokat elevenít fel. És hogy mely korszakból, milyen sztorikat dolgoz fel az adott előadás? Nos, ezt Önök, a nézők döntik el!

Időtartam:

70 percGaléria


Kapcsolódó hírek

Szeptemberi premier: színházban az Újságmúzeum! 2020-08-20 20:54:54

Stream, színház, muzsika – Újságmúzeum az Átriumból, online 2020-10-27 14:19:54