Előadások


...

KRIZSÓ SZILVIA MŰSORA:

Krizshow

talkshow

krizso_szilvia

A Krizshow sokkal több, mint beszélgetős est.

Havonta kétszer az amerikai „talk show-k” világát idézi, a „talk” mellett tehát nagy hangsúlyt kap a „show” is. Meglepetésvendégek, filmes és színpadi jelenetek, humoros játékok, izgalmas kérdések teszik különlegessé ezeket az estéket. 
A vendégek a hazai gazdasági élet és művészvilág prominensei közül kerülnek ki, lesznek köztük sportolók, zenészek, írók, üzletemberek, műsorvezetők, színészek. Ami közös bennük: minőségi teljesítményük, emberi tartásuk megkérdőjelezhetetlen és szórakoztatóan tudnak mesélni sikereikről és kudarcaikról is.

Krizsó Szilvia egyedi humora és az a képessége, hogy másokat megnyisson, garanciát jelentenek a minőségi szórakozásra, a valódi színházi élményre. Az önfeledt nevetés és az elgondolkoztató csendek katartikus színházi élményeket adnak. 

Az egyes produkciók heti rendszerességgel láthatók az ATV képernyőjén, de nem pótolják a személyes jelenlétet, mert a színpad és a nézőtér között áramló energia olyan különleges és varázslatos hangulatot teremt, amelytől a szereplők és a közönség együtt lüktető és egymást erősítő közösséggé válik. 
 

Vendégek:

  • szeptember 8.: Kern András, Sváby András
  • szeptember 17.: Jordán Tamás, Grecsó Krisztián
  • október 5.: Lovasi András, Vujity Tvrtko
  • október 21.: Bereczki Zoltán, Demcsák Zsuzsa

 

Időtartam:

180 percMűsorvezető Krizsó Szilvia

Galéria


Kritikák, sajtó

Sajtó

Szeptembertől az Átriumban lel otthonra a Krizshow (szinhaz.org, 2017. augusztus 19.)

Kapcsolódó hírek

Már elérhető az Átrium októberi műsora 2017-08-03 13:47:47

Indul az évad 2017-08-22 10:54:34