Átrium Bisztró klubkoncertek


...

ÁTRIUM BISZTRÓ:

Átrium Bisztró klubkoncertek

zenés est

...

 

2020. szeptember 26.

11:00 MELODIKA PROJECT (50')

Mi köze Bartóknak a flamencohoz, vagy az operának a reggaehez? Az interaktív koncerten jól ismert klasszikus dallamok, magyar népdalfeldolgozások, filmzenék hangzanak el újrahangolva, különböző zenei stílusokban feldolgozva, egyedi hangszerelésben, minden korosztály számára élvezetes, szórakoztató formában. Arra is fény derül majd, hogy mi az a "boomwhacker". A trió 2014 óta lép fel rendszeresen itthon és külföldön. 2016-ban az amerikai SAVVY zenei versenyen közönségdíjat nyertek.


Antal Gábor - zongora / melodika
Csernus Katalin - gitár / ukulele
Pödör Bálint - ütőhangszerek

Belépés ingyenes, a koncert a "Köszönjök, Magyarország!" program keretében valósul meg.

 

2020. október 3.

20:00 HARCSA VERONIKA ÉS GYÉMÁNT BÁLINT DUÓ (90')

Harcsa Veronika énekes és Gyémánt Bálint gitáros a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén voltak osztálytársak. Egyikük Brüsszelben, másikuk Oslóban tanult tovább, mégis egymás legfontosabb zenésztársai lettek. Együttműködésükhöz eddig nyolc lemez, valamint számtalan fesztivál- és klubkoncert kötődik több kontinensen, a világ huszonöt országában. Az elmúlt években akusztikus duójuk vált a legfontosabb közös formációjukká, és bár legújabb Shapeshifter, vagyis Alakváltó című lemezüket quartetben rögzítették két belga zenésszel, közös munkájuk magja továbbra is a duó. Kidolgozták, hogyan lehet a legteljesebb hangzást elérni mindössze egyetlen gitárral és énekhanggal, valamint a személyes ihletettségű, mélységet, felszabadultságot és humort magukban hordozó dalaikkal. A néző a kortárs jazz és az improvizatív popzene egyedi találkozásának lehet fültanúja.

A zenekar tagjai: Harcsa Veronika - ének, Gyémánt Bálint - gitár

Kapunyitás: 19:00

A jegyek az előadás napján 2020. október 3-án 19:00-tól megvásárolhatók az Átrium jegypénztárban ill. elővételben az alábbi linken: https://tixa.hu/hvgyb_atrium_0923

Időtartam:

60–90 perc


Galéria


Kapcsolódó hírek

Zenei programok júliusban az Átriumban 2020-07-02 13:03:57