Rendező: Pass Andrea. Szereplők: Vizi Dávid, Jászberényi Gábor, Lestyán Attila, Réti Adrienn, Formán Bálint

Vajon mit jelent a mai fiatalok számára a hatalom? Mit várnak el tőle? Képesek észrevenni a hatalom túlkapásait? És ha igen, vannak eszközeik tenni ellene? Akarnak egyáltalán? Vajon ma is ugyanolyan passzívak a fiatalok, mint Musset korában?


Rendező: Földes Eszter. Szereplők: Scherer Péter/Földes Eszter és a Kiscsillag zenekar: Lovasi András (gitár, ének), Leskovics Gábor Lecsó (gitár, ének), Erős Márton (basszusgitár), Bajkai Ferenc (dob), Szesztay Dávid (billentyű)

A történet központjában egy 11 éves kisfiú áll, Péter, akinek az édesanyja Zsuzsa, mindig szomorú, és ha kérdezi tőle, mi a baj, csak annyit mond: SEMMI. Kitalálja tehát, hogy kéne egy konferencia a Semmiről, ahová elhívná mind a Semmi szakértőit, hátha majd tőlük megtudja, mi az a Semmi, amitől az édesanyja szomorú, és ha megtudja, biztos meggyógyul és újra jókedvű lesz.


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Scherer Péter, Danis Lídia, Hajduk Károly, Kovács Máté eh.

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A negyedik rész Karinthy Frigyes, Bőhm Aranka és Déry Tibor szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Farkas Atilla. Szereplők: Boznánszky Anna, Szepes Anna, Stangl Franciska, Nyáry Pál, Borbás Gergő, Bíró Gergely

Hogyan lehet úrrá lenni a bizonytalanságon? Marad még bármi, ami bizonyos? Miben hihetünk, és kinek? Hogyan válasszunk jövőt magunknak, és mennyi ebbe a valódi beleszólásunk? Világmegváltsunk, vagy inkább csak igyunk még egy fröccsöt?


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Koltai Róbert, Járó Zsuzsa, Märcz Fruzsina, Palugyai Sári

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. Az ötödik rész Móricz Zsigmond, Holics Janka és Simonyi Mária szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Bodó Viktor. Szereplők: Gyabronka József, Bálint András, Molnár Piroska, Lázár Kati, Lugosi György, Némedi Árpád, Fehér Balázs Benő, Kurta Niké, Dékány Barnabás, Rainer-Micsinyei Nóra, Lecső Péter, Kovács Ádám


Rendező: Réczei Tamás. Szereplők: Kőszegi Ákos, Herczeg Adrienn, Szatory Dávid

A felolvasószínházi sorozat a legismertebb magyar írók és költők szerelmi életét mutatja be a Nyáry Krisztián által megírt népszerű történetek nyomán. A hatodik rész Ady Endre, Brüll Adél és Diósy Ödön szerelmi háromszögét dolgozza fel.


Rendező: Bereczki Csilla. Szereplők: Péterfy Bori, Herczeg Adrienn, Pál András, Hevér Gábor

Két kisfiú játszik a téren, majd egyik kiüti a másiknak a fogát. Négy szülő beszélget egy lakásban, majd kiderül: semmivel sem jobbak, mint a gyermekeik.